Over

Verregaande en vakkundige voetverzorging

Gespecialiseerde voetverzorging is méér dan een esthetische voetverzorging. Als medische pedicure staat zaakvoerster Nathalie Rammeloo in voor de preventie en verzorging van voet- en nagelaandoeningen. Met professionele hulpmiddelen zet ze zich in om verdere voetproblemen te voorkomen. De praktijk is erkend bij de BVV (Belgische Vereniging voor Gespecialiseerde Voetverzorger). U kan rekenen op een gepersonaliseerd behandelplan, een mensgerichte aanpak én een luisterend oor. Betrokken en begripvol!

Voetzorg met oog voor de patiënt

Nathalie volgt regelmatig bijscholingen en blijft haar kennis verbreden. Zo volgde ze een gespecialiseerde opleiding tot oncologisch voetverzorger. Ze is zich volledig bewust van de gevolgen van een kankerbehandeling en werkt een veilig, maar doeltreffend voetzorgverleningstraject uit. Dit wordt besproken met uw behandelend specialist of verpleegkundige.  Ook diabetespatiënten zonder verhoogd risico kunnen bij haar terecht. Nathalie nam deel aan de SMART-FOOT bijscholing, een initiatief van de Diabetes Liga en de International Working Group Diabetic Foot (IWGDF). Het doel? Problemen met diabetische voeten effectief oplossen. 

Ter info: betalen is mogelijk met contant geld, Payconiq of Bancontact. Wilt u uw afspraak annuleren of verzetten? Gelieve ons minstens 24 uur op voorhand een seintje te geven. Indien u niet tijdig verwittigt, zijn we genoodzaakt om de helft van het bedrag van de behandeling aan te rekenen.

Specialist voetproblemen inschakelen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x