Amoena-oplossingen

Amoena-oplossingen voor borstkankerpatiënten 

De diagnose van borstkanker plaatst u voor een heftige periode. Borstamputatie, borstsparende, chemotherapie, bestralingsbehandelingen … Amoena is een organisatie die u persoonlijk begeleidt doorheen uw borstkankertraject en uw dagelijks leven makkelijker maakt. Van comfortabele postoperatieve compressie-bh’s tot innovatieve borstprothesen, die uw welzijn op één plaatsen. Een missie waar CareClinic zich met een warm hart en grondige expertise achter schaart!

Welke Amoena-oplossingen biedt CareClinic aan?

  • Siliconen prothesen, katoenen borstprothesen
  • Vrije tijd/slaap prothesen, zwemprothesen 
  • Postoperatieve bh’s, prothese-bh’s, naadloze bh’s …
  • Compressiekleding, compressie-bh’s
  • Siliconenpleisters voor littekenbehandeling
  • Aangepaste kledij met ondersteunende, geïntegreerde bh (ideaal voor een Amoena-borstprothese)
  • Badmode, geïntegreerde bh (ideaal voor een Amoena-borstprothese)

Ondersteuning in rust en vertrouwen

Na de borstingreep kan u rekenen op CareClinic voor toegewijde ondersteuning. Een pas-bh aanreiken, siliconenpleisters aanbrengen, een borstprothese op maat opmeten … Met gespecialiseerde Amoena-producten helpen we u om uw zelfvertrouwen na een borstoperatie terug te vinden. We nemen graag onze tijd, delen deskundig advies en luisteren oprecht naar uw bevindingen. Betrokken en begripvol!

Ter info: CareClinic wil haar Amoena-oplossingen voor iedereen toegankelijk maken en past de derdebetalersregeling toe. We werken samen met een professioneel bandagist, die zijn tegemoetkoming van de verplichte ziekteverzekering rechtstreeks van uw ziekenfonds ontvangt. Als patiënt betaalt u enkel en alleen het remgeld.


CareClinic stapt met bijzonder engagement mee in uw borstkankertraject. Samen zoeken we naar de juiste Amoena-producten, waar u zich écht goed bij voelt.

Nood aan persoonlijke begeleiding na een borstingreep? CareClinic laat u in alle discretie passen en proberen.


Amoena-oplossingen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x