Gedeeltelijke Haarprothesen

Haarprothese: pony, gedeeltelijke pruik, haarstukje voor vrouwen die chemo ondergaan... maar niet alleen!

LES FRANJYNES is een gedeeltelijke haarprothese van hoge kwaliteit voor vrouwen, waarvan het uiterlijk en de zachtheid perfect natuurlijk haar imiteren. Het is een echte schoonheidsbehandeling die verkrijgbaar is in een breed scala aan tinten, te combineren met tulbanden, hoofdbanden, sjaals en mutsen, met modieuze of klassieke accenten. Altijd ontworpen met 100% comfort in het achterhoofd, omdat iedereen zich mooi kan voelen ondanks de bijwerkingen van chemotherapie of totale haaruitval door alopecia areata.

Hoe houden LES FRANJYNES je hoofd vast, zelfs naakt? Dankzij een gepatenteerd systeem (zonder lijm) garandeert elke haarprothese van LES FRANJYNES een uitstekende ondersteuning op een onbehaard hoofd, terwijl ze zeer comfortabel is om te dragen en de hoofdhuid laat ademen. Geassocieerd met onze textielcreaties, begeleiden onze gedeeltelijke haarprothesen ook hergroei wanneer het korte post-chemokapsel of alopecia areata verschijnt.

Meer geschikt dan eenvoudige extensions of klassieke haarstukjes, onze franjes kunnen worden gecombineerd met een tulband of een hoed, en kunnen bij alle gelegenheden worden gedragen: op het werk, tijdens het sporten, 's avonds, op vakantie, binnen of buiten... en zelfs aan het zwembad of op het strand! LES FRANJYNES heeft ook een trendy anti-UV en warmteregulerende badmuts ontworpen zodat je kunt zwemmen zonder je zorgen te maken over je kapsel, de zon of de hitte.


Ter info: CareClinic wil haar Les Franjynes haarprothesen voor iedereen toegankelijk maken. De haarprothesen komen in aanmerking voor terugbetaling via de verplichte verzekering voor zover er is voldaan aan de vereiste voorwaarden.


Kom je haarprothese proberen

Als je wilt, kan je de collecties haarprothesen komen proberen. Maak een afspraak en wij verwelkomen en adviseren u. Samen kunt u de producten ontdekken, het materiaal voelen, de synthetische vezels aanraken, de natuurlijke uitstraling van het haar bewonderen...


Goudblonde universele pony gemaakt van hoogwaardige synthetische vezels. (beschikbaar in 14 kleuren)

Honingbruine gekrulde pony van hoogwaardige synthetische vezels. (beschikbaar in 10 kleuren)

Deze gedeeltelijke haarprothese is ontworpen om iedereen tevreden te stellen die niet gewend is aan het hebben van een pony op het voorhoofd en die liever de nek gekleed heeft.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. (beschikbaar in 8 kleuren)


Gedeeltelijke Haarprothesen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x